top of page
Lillehem_Gårdshotell_Sydkusten_Skåne_120
Lillehem_Gårdshotell_Sydkusten_Skåne_311
Lillehem_Gårdshotell_Sydkusten_Skåne_302
Lillehem_Gårdshotell_Sydkusten_Skåne_306
Lillehem_Gårdshotell_Sydkusten_Skåne_315
Lillehem_Gårdshotell_Sydkusten_Skåne_108
Lillehem_Gårdshotell_Sydkusten_Skåne_138
Lillehem_Gårdshotell_Sydkusten_Skåne_303

Om Oss

Mitt ute på den skånska slätten omgiven av böljande åkrar med raps, ärtor, sockerbetor, och säd ligger Lillehem Gårdshotell. Lillehem är en gård från 1840 som en gång i tiden tillhörde Dybäcks Slott.  Förr fanns det kor, hästar, grisar och höns på gården och man bedrev jordbruk här fram till 70-talet. Det gamla stallet från 1932 har är ombyggt till 4 fräscha rum med eget badrum och pentry. Vi har öppet året runt! Naturligtvis värnar vi om miljön och använder skonsamma rengöringsmedel, sorterar sopor, och komposterar. Jordvärme används till varmvatten och uppvärmning.

_MG_4427.CR2.jpg

Vi, Frida, Fredrik och Felicia hälsar våra gäster välkomna till en pärla på Sydkusten. Här har vi funnit ett fantastiskt boende i det vackra Skånska jordbrukslandskapet med närhet till havet och storstaden.

Vi vill att våra gäster ska känna sig hemma här på Lillehem.

Till familjen hör också Lovis Lakelandterrier, Snoddas Tax och katten Rasmus. Kanske hälsas du välkommen med ett glatt voff och en viftande svans.

Vi, Frida och Fredrik är Lantmästare med en bred erfarenhet av Svenskt lantbruk, så vi svarar gärna på era frågor om det ni ser runt om oss på åkrarna.

 

Välkomna till oss på Lillehem!


Frida, Fredrik och Felicia

bottom of page